Bila waktu paling tepat untuk scan. Saya baru check UPT double line

dua mimggu sebelum saya tahu saya ada double line, saya ada keluar spotting. adakah itu normal? waktu spotting masih takda double line

1 Balas

Waktu terbaik untuk scan 8 weeks ke atas. Nak pergi awal dari 8 weeks pun boleh tapi selalunya tak nampak baby lagi awal2 tu. Spotting sebelum double line tu mungkin implementation bleeding. Ada ibu yang alaminya, tanda awal pregnancy tapi tak semua ibu alami. Macam saya sendiri, saya tak pernah alami implementation bleeding masa pregnant. Untuk lebih kepastian, better sis ke klinik je untuk check. Tahniah ye sis atas kehamilan ni. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers