nak marah maki je sebab suami cuai😔 "anak terhisap pod*

dua kali dah jadi mcm ni.. sy minta tlg dia jaga anak sebab buat kerja dkt dpur kali ni sy dgr anak batuk2 cepat2 tengok.. sbb kalau baby sy batuk mesti ada benda dia buat tengok2 dia hisap pot!! nak menangis sy buat nya sy marah suami sy dah kata lepas hisap pot letak jauh2 ni dia jaga smbil tidur apa tah anak tu cepat je ambil pod.. penat2 sy elak dari bau asap rokok tapi kalau bapak dia sendiri cuai!! ya allah sy sebagai ibu sedih dn kecewa saya dah jaga anak sebaik mungkin tapi ada je benda yang jadi😔 minta doa anak saya umur 11bulan sihat tubuh badan elakkan dari penyakit bukanbukan aamiin🤲🏻 terus peluk anak#firstmom #bantujawab

1 Balas

lps ni klau sis nmpk suami letak kt tmpt anak sng capai, ambil n buang je. gaduh je pasal ni. satgi anak masuk hosp bgai dia jugak yg kena byk habis duit. all the best mummy! i dgn husb i pun i buat mcm ni klau dia letak lighter dia merata2

2w ago

eiiii geramnya. sy baca sis ckp ni pun rasa nak angin. dah ade rezeki dpt anak elok sihat senang jaga sambil lewa pulak. 😤😤