Ayaq Gula

Done minum ayaq gula kali kedua.. hope kali niy pown xsangkut lar... kali niy punya ayaq gula btol2 pekat... dok tahan ja dri muntah td.. nseb bek sempat jgak nak ambik darah kali kedua tu.. ? sapa geng minum ayaq gula hari niy... boleh lar share pengalaman.. huhu #30week4day

2 Balas

nape ye kne mnum air gula 2 kali?sy skali je..

2y ago

Saya kene minum 2 kali.. ikut badan masa pregnant masing2.. kalau saya, sebab berat naik mendadak dari 56kg terus 59kg.. minum air gula pertama, pass.. lepasty naik lagu berat terus 61kg.. minum airgula kedua, pass.. Alhamdulillahh.. ni nurse kata tengok berat untuk 3rd trimester. Kalau mendadak naik dalam sebulan, masih kene minum air gula..