Rasa baby bergerak bulan keberapa?

Doktor tanya ada rasa baby gerak ke tak, tapi saya tak rasa pun huhu. 4bulan memng akam rasa baby gerak ke. Gerak samar samar tu 👶

2 Balas

Anak 1st masa 18w..tu pun rasa macam vibrate je sikit2..tp da lepas2 th baru rasa makin kuat makin kuat dia bergerak..ank kedua ni da 16 w belum rasa lagi..xlama lagi kot..

2w ago

mcm sy dh 20 week dh rse sikit..cme tak nmpk timbul lg..normal ke erk

16w dah boleh rasa tapi halus. 20w keatas akan rasa lebih kuat

2y ago

Wah yeke, skrg syg bru masuk 16week