Meroyan ke homesick

Dh nk masuk sebulan dah saya pantang di rumah sendiri. Plan asal seminggu je pantang rumah sendiri selebihnye pantang rumah mak saya alih2 tertangguh sebabkan anak kuning xsettle lagi dan ibu mertua tak galakkan sebab perjalanan jauh (semenyih - Terengganu). Terasa tertekan sebab semua hal rumah saya buat sendiri tapi bila nak pegi klinik untuk check up boleh pulak nak meneman sampai sanggup ambil cuti. Ambil cuti untuk hantar saya balik kampung tak boleh pulak. Saya kadang2 kat rumah berdua dengan anak rase tepu otak ni. Bila suami balik dari kerja mengharap saya dah siapkan semua kerja rumah padahal saya dah kelam kabut dengan anak saya. Mohon pandangan. ?

2 Balas

allah. .sis mohon bnyak bersabar sis . sepatutnya suami sis kena lebih memahami sis . hmmm better sis berbincang dulu dengan suami baik3

5y ago

Asl ajk berbincang je end up sy yg menangis sebab sy ditegur sebab xhormat suami