baby kicks

dh 21 minggu, tp baby jarang kick, normal ke? sbb dh 3/4 hari baby tak kicks.. & bile kite kene wajib kira berapa tendangan bayi? tolong jawab soalan ni plss 💙

19 Balas

Start 28 minggu baru kena catit berapa kali gerak. 21 minggu maybe baby tk kuat lg nak tendang smpai mama rasa..

sama sis..biasa hari lain rase ugak..harinie mcm kurang je gerak...risau pulak jadinya..😣😣

Sme la kte.. 21week 4day.. tp bby sy aktif.. lg2 mlm.. xblh tdo..

Weeks 28 ke atas, wajib pantau pergerakan baby dlm tempoh 12 jam

sy 20 w dah rasa baby tendang. 27 w dah kira tendangan

Awal lg tu, start 28weeks baru kira tendangan bayi

28 weeks baru nurse ajar cara kira tendangan baby.

28w br kira tendangan baby..

28w klu x silap...