Bayi susah tidur malam

Dear all mothers, bayi saya nak masuk 4 bulan. Dia dilahirkan sihat dan cergas namun kadang2 dia susah nak tidur malam. Dlm seminggu , ada la sekali dua dia tak mau tidur walaupun mengantuk yg amat. Sampaikan kena dukung dan dodoikan dia sampai terlena. Ada yg tau sebab dan jalan penyelesaian tak ? Thanks

1 Balas

Ajak baby u bermain... 4 bln dah aktif tu.. Dia akan kepenatan lepas main.. Mandikan air suam..susukan.. sure baby akan tidur lena..