KENCING KOTOR

Dah makan ubat tapi still sama. Minum air kosong pun dah 🥹 nak buat apa ea? Ada cadangan 🥹 gdm pun tk sangkut tapi kena minum air gula balik doc kata takut ada 🥹 #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

21 Balas

sehari sebelum g klinik, banyakkan minum air masak.. sebelum g klinik, makan buah n sarapan.. jangan lupa bawak botol air masak sebelum g klinik..

minum air masak banyak sikit sis, lpstu jangan suka tahan2 kencing.. rajin2 ganti panties, lps kencing cuci miss v bersih2 & keringkan..

mmg 28w kena mnum air gula if yg prtma xsngkut gdm. sya amalkn sunquick oren tnpa gula. mmg xda kcg ktr lgsg bila test urne

sme la kita kli ni da 3× sngkut tau kncing kotor 😭mnm air gula blm tau keputusan nnt next appoinment..risau..

sehari sebelum ambil urine,holdkn dulu pngambilan kafein & bersama, bnyakkn mnum air kosong.insyaallah

Minum cranberyy juice. Lepastu beli URAL dekat watsons/farmasi. Kejap je hilang nanti

resbus barli sis mnum ,bnyk kn mnum air msak .

minum rebusan air barli

Cuba minum air barli

minum air kelapa