Berat tak naik

Dah 20w berat xnaik, dr awal preg 70kg, skrg 66kg.. muntah2 xde, mkn ok, on diet gdm.. normal ke brt turun sbb diet gdm? Risau plk, hri2 dok belek perut dpn cermin nk tgok prut mmbsr ke x, hri2 rse bby gerak tp risau brt turun

1 Balas

tggu 28 weeks sis, mmg akan naik dgn jayanya, sy awal pregnancy mcm ni la, turun nk dkt 7kilo, skli naik ha amik ko 12kilo 🤣 btw berat sy start naik time 18week mcm tu la .. tu pun sikit², lepas 28weeks bru mendadak dia naik

4mo ago

tp sis kena pantau gak berat tu, klau rse msih turun mendadak kan, kena check gak tu, takut baby xmembesar ..