36weeks

Confius nk Tanya pendapat berkenaan epidural sepatut ye perlu amik atau tak?ada tak kt sini yg penah amik sewaktu bersalin

19 Balas

rasanya x perlu ambik kot epi..biasanye klu bsalin czer kt hosp gov br doc akn inj epi..klu bsalin normal mmg doc xkn inj..lyankn je sakit contraction tu..tp klu xthan sgt blh je request suntikan than skit kt pinggul tu..msa pn ambik inj tu msa bsalin ank 1st..yg ank 2nd sy cuba btahan je..rsanye lbihbkurang je..hehe

5y ago

Baik sis.. Inshaallah layankn jela.. Bukan sll kn.. Hihi.. Tq ye