Bumil positif covid

bunda siapa yg disini pernah terpapar covid saat hamil. hari ini sy dinyatakan positif dan disuruh isolasimandiri selama 10hari. worry ke nak bayi semoga g knp knp yaa nak bayi yg lg aku kandung. semoga ibu nya cpt pulih. ada ada ajaaa di pertama kehamilan ku 💔 #ingintahu #firstbaby sedih rasa nya kepikiran nak bayiku diperut keadaannta gmn 😢

Bumil positif covid
1 Tanggapan

Usia kandungan brp ? Saya kemarin juga terpapar covid usia kandungan 24mgg alhamdulillah baik2 saja saya termasuk yg tidak ada gejala, asal rutin minum vitamin insyaallah dede bayi gpp