tdk nafsu makan

bun mau tanya..knp skrg sy gk selera makan nasi apalagi daging dagingan..bawaannya eneg..jd jarang mkn skrg bhkn sampai gk mkan nasi bbrp hari bun..soalnya klo abis mkn..kpl saya pusing..lemas..mual..mkanya skrg2 sy sring mkn buah aja sm mnum susu prenagen..bolehkah bun..? uk 8wk

25 Tanggapan

Wjr bun, yg smngt ,biasa nya tm 2 bru kmbli normal.. Sya juga dluh gtu mnum susu n buah buahan aja, N vitamin dri dokter hrus di mnum bun