Botol susu

botol susu nk kena beli ke klo kite plan utk fully breastfeed baby nanti? kena beli yg specific ikut umur ke atau sama je mana2 botol pun.tgk avent ada yg 0m+, 1m+ etc.sng nk bajet..sorry first time, xde experience ?

1 Balas

Sy pon plan nk fully bf, bila baby keluar dye xpndai hisap sbb puting sy kecik... Terpaksa bg botol,lps urut n pump bru kuar sikit puting..seminggu jgk baru dpt bg direct 😊 Sy beli pigeon, saiz ss 0+