Buka buku pink di klinik swasta

Boleh tak kalau buka buku pink kat klinik swasta tapi beranak dekat government? Perlu buka buku pink kat kk dulu ke atau boleh terus buka kat klinik swasta?

4 Balas

Blh Jew sis...sy pon buka buku pink kt klinik swasta Jew...mcm sy,dokter trus tnya nk bersalin kt hospital mana sbb senang dokter nk trus refer sy ke hospital bile dh dkat tarikh bersalin nnti...

2y ago

Ada beza harga ke sis klu buka buku swasta tp branak kerajaan?