Assalamualaikum

boleh tak baby 11 bulan minum susu kotak full cream? sebabnya susu badan saya drop sangat sampai baby tido tak lena..kejap² bangun nanges nak susu..susu drop mungkin sb tengah mengandung anak 2nd dah 13 minggu. Saya dah try banyak jenis susu formula...last ni saya bagi dutch baby pn sama juga dia tolak,susu kotak suka pula dia minum..boleh bagi pendapat mommy...tqvm#pleasehelp

1 Balas

kalau susu bdn puan drop .nnti try g klnik pakar wanita tuk dptkn rawatan dan tnye doc ada tak pil tuk adakan susu balik..jika puan target nk susukan ank hingga umur 2 tahun..dlu ms sy lahir ank prem..doc pakar ada bgtw tips mcmtu pd sy...mg dpmudahkan segalanya..aamiin...