penyakit kuning

boleh sesapa share pengalaman anak kena penyakit kuning. kini anak saya kena kuning, makin hari makin naik bacaan dia. harini hari ke ke 5, bacaan dah 280++

21 Balas

sya time bby first lpas 1 hri beranak...kna cek plk kuning bby pas tu bacaan 100 lbih smpai la naik ke 200 ratus bby kna tahan sda sbb bby kuning naik terlmpau tinggi...alhamdulilah bby kna tahan satu mlm di hospital...satu hari jak...bsok paginya kena cek lagi..syukur alhamdulilah trun jgak kuning bby dlm 23 peratuss.....