penyakit kuning

boleh sesapa share pengalaman anak kena penyakit kuning. kini anak saya kena kuning, makin hari makin naik bacaan dia. harini hari ke ke 5, bacaan dah 280++

21 Balas

Baby skrg mudah kena kuning. Pengalaman saya 3 anak kena kuning.. yg 1st je bebas dr kuning. Ape yg saya buat ialah jgn bg baby tidur je.. setiap 2 jam bangunkan baby dan susukan.. kena kerap menyusu baru kuning cpt turun.. 1 lg.. pasang lampu yg terang. Saya diy sndiri lampu kaler biru apb bsalin.. alhamdulillah.. dlm seminggu bby x de kuning dah..