penyakit kuning

boleh sesapa share pengalaman anak kena penyakit kuning. kini anak saya kena kuning, makin hari makin naik bacaan dia. harini hari ke ke 5, bacaan dah 280++

21 Balas

Sllu yg sy dengar kena menyusu kerap ja. Bg berak kencing kerap.. Masa ank sy kuning. Naik smpai 2 ratus lebih. Sy bg minum susu formula s26gold. Pastu ikhtiar cara kg jugak.. Bg mandy daun limau purut.. Dgn rebus daun belimbing bg mandy.. Tu pon nasib laa masa p klinik org tua2 yg bg taw petua tu. Alhamdulillah la..