penyakit kuning

boleh sesapa share pengalaman anak kena penyakit kuning. kini anak saya kena kuning, makin hari makin naik bacaan dia. harini hari ke ke 5, bacaan dah 280++

21 Balas

Mohon jangan ikut nasihat pelik2 bg makan tu ini. Bayi tak boleh proses benda pelik2 buah pinggang dia belum kuat. Hanyalah susu badan sekerap 1-2 jam. Kuning bayi akan dibuang melalui tahi. Sekiranya dia tido kejut saja. Dia tido sbb lemah kerana jaundice.

4y ago

Susu badan paling baik. Kalau x cukup blh je formula juga