Baby Sleep time during 7m

Boleh saya tanya sapa ada masalah mcm saya dan bagaimana nak selesaikan... Baby dari pagi smpai ptg akan tido 2kali shaja dalam 30minit atau 1jam.. Kemudian kul 8pm dia mmg akan tido 1jam... kemudian bgun dan tido lewat dlm pukul 12@1@2 dan kdg2 pukul 3pon ada... Tapi dia bgun mmg awal dalam kul 5am atau 6am...paling lewat 7@8 am sahaja... Jadi baby 7m mmg mcm ni ka atau bagaimana saya nk ubah waktu tidur dia ya??? Ada sapa2 pernah ada pengalaman yg sama?

1 Balas

baby sye mse pantang je byk tdo sbb dy jaundice tpi laps tu mmg kurg tido. klu tdo pun siang 1 jam or 30 minute cmtu je. Mlm ye tido lme smpai subuh still myusu 2 jam skli. skrg baby da 10 months plus