Hi mommy, scan berapa kali sepanjnag kehamilan.. saya last scan masa week 11. Now dah 15w

Boleh ke saya nak scan lg ? 😂 untuk tengok baby je. Rindu.. siapa mcm saya asik nk scan je 😂#pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

20 Balas

kalau nak scan pun plg kerap sebulan sekali rasanya. doc pun advise tak perlu scan terlalu kerap kecuali kalau yg mmg janin ada masalah.

saya sebulan sekali scan sebab tiap kali checkup mmg Dr scan 😬 tp ada jugak time mcm dia kurg gerak ke apa saya pergi je just in case

sye sbulan skali scan.. klu nk depend on scan kk je pnjg sgt gap nye.. just nk make sure bby mbesar sme ngn usia kndungn..

boleh je sis janji ada duit🤣🤣🤣 klu kerajaan 20week Bru scan ke Dua Kali lama sangat tunggu🙏

kalau dah register dengan kkia, ada jadual untuk scan baby.. scan secara kerap pun tak elok juga.

boleh ja..saya dh 4 kali scan..next week scan kali ke 5

No need to scan acap kli. Bg bby mmbsr dgn elok tnpa gguan.

Dulu saya scan 2 minggu sekali. 😁

Saya scan setiap 2 minggu🤣

Sya dh 33w.. 4kli scan