Buku Pink

Boleh ke kalau kita buat buku pink kt KKIA kampung (melaka) sedangkan kita stay dgn suami kt selangor. Sbb kalau nk checkup kt sini. suami mmg x dpt hntar. Dan sy pulak tak tahu drive. Jd mmg akn balik kg utk mintak emak hntarkan checkup.

14 Balas

Boleh je

boleh je

Boleh..kira sis checkup sebagai menumpang ..tp kena inform awal2 dekat klinik kg sis & inform kk dkt selangor..sbb kalau brlaku ape2 mereka akn refer kk based on alamat dkt buku pink

Sy dulu x blh...kena ikut alamat tempat tinggal semasa...mgkin sbb sy bekerja... appointment dgn doktor plak ikut waktu kerja...jadi lebih mudah buat kat tmpt tggl semasa...

5y ago

Ye betul...bila blk kmpg waktu cuti je sy akn tumpang check up kat KK kampung...