Makan oatmeal setiap hari

Boleh kah ganti makan oatmeal harian untuk jaga berat badan semasa hamil?

Makan oatmeal setiap hari
8 Balas

sy pun amal kn . dan berat maintain cntik je . ikod berat mcm yg doc saran kn. sy smpai lupa na tny bole ke mkn mcm ni 😅 . n 1hari sy mkn nasi 1x je . lain tu mkn buah/biskut/roti

sgt digalakkan..keep it up..sy before pregnant mmg hari2 oatmeal..lps preg tros xleyh masuk..harap2 dh bersalin esok leyh mkn blk la..rindu oatmeal..n rase berslh kat bdn sndri..

boleh sis, especially utk ibu2 yg berisiko mcm saya GDM. bagus sgt2 sebab GI oat rendah & tinggi fibre. saya suka gantikan bubur nasi dgn bubur oat ataupun makan overnight oat

Boleh....sy pn masa pregnant amalkn mkn oat...😊

boleh je...oatmeal makanan yg berkhasiat

boleh. bagus la tu byk khasiat

Sedap nye.. bole sgt2

boleh