HCG Cassette shopee

Bole tau ni positive ke tak? Saya baru lewat sehari.. saya try 10 cassette brand HCG beli kt shopee, semua double line..#pregnancy #pleasehelp

HCG Cassette shopee
18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Positive tapi maybe baru lagi awak. Kalau cbd tulis not pregnant, awak tunggu lagi seminggu then check upt biasa brand dip n tell tu pun tepat. Kalau terang means memang pregnant la tu. Lepastu nak terus ke klinik confirmkan pregnancy pun boleh. Bagi hilang rasa was was tu hehe. InshaAllah ada rezeki awak 💓 Aamiin

Baca lagi
1mo ago

Ameen ameen ya rabbal al amin. Baik awak. Saya retest lagi seminggu.. terima kasih ya awak :)

Jgn was2 lg sis..cuba clearblue..xpa la buang duit skit..drpd kita x snng duduk🤭 mcm saya ..bpuluh upt biasa sya beli...last2 beli clearblue juga...beli byk yg biasa..sama juga buang duit..cubalh sis..saya rsa dh positif tu😇😇😇

1mo ago

Sy pkai clearblue dia tulis not pregnant.. saya celup fmu..

cassette ni selalu false hope..sis try upt jenis lain plak..beli kt farmasi..sy selalu kena false hope guna casette ni..check double line tgk2 esok keluar period😅

1mo ago

Tak start ttc pun lagi 😂 cuma rasa mcm ok la anak first dah 2 1/2tahun, boleh da kalau bd mcm biasa tak perlu takut.. 😂 sis ttc anak ketiga ya..?

sy pn masa mula² test pkai yg beli kt shopee semua naik terang .. pstu g watson beli testpack yg murah , mmg btul naik terang .. g klinik dh 4minggu ☺️

1mo ago

yaa sy pegi scan , klau ikot kiraan sndiri 6mnggu tp bila g scan baru 4minggu nmpk kantung , dtg blk klinik masa 6mnggu dh nmpk janin & heartbeat

Kalau da semua pn double line.. ade harapan pregnant tu sis..😍gi la beli upt kat watson tu yg brand disclosure or omeco. Paling bgus clearblue.

1mo ago

Saya first lmp 3 jun 2022.. hopefully ada rezeki..

+ve tu sis tahniah!! pregnancy test jarang2 false +ve dia slalu false -ve je mksudnya klau line pudar pun mmg dh pregnant cuma masih baru je.

1mo ago

Saya check clearblue tulis not pregnant.. :(

saya dah 2bulan xmai period dah cek HCG bli dekat shopee naik satu line je..adakah saya kena cek lagi

boleh je detect guna clearblue digital, sy pun guna yg shopee dan clearblue tu, boleh tgk berapa week dh

1mo ago

Terima kasih.. allahumma ameen, ameen ameen ya mujib 🥹 ramai kata cassette tu hormon je.. tp saya terdetik check sampai 10 cassette semua double line. Hari kedua dia lebih terang dari first day test.

Sis kalau duk area kl boleh pegi buat check darah untuk beta hcg. Rm50 kat jalan ampang

1mo ago

Saya pernah check kat bp healthcare. Sis boleh cuba check darah terus hehe

tahniah sis nak terang lg, tunggu sikit haritu saya lewat 6day period mmg terang pekat

Baca lagi
1mo ago

Baik sis.. tq sgt for being supportive.. :) nnti sy update lg seminggu..