6 months baby

Biskut farley rusks tu elok ke utk baby yg baru masuk 6 bulan?? Sejak2 baby masuk 6 bulan mcm2 org nak bg baby makanan baby segera kt baby sy... 😩 sy sejenis tak suka makanan segera... Sy lagi suka bgi bubur nasi je...

2 Balas

Bg bubur kosong halus shj sis..klau org nk bg anak awak mkn benda pelik2,sila tegur.sy pnh sound org yg nk bg anak sy mkn benda pelik2.jgn buat mslh..tu ank kita,apa2 hal kita jgk yg btanggungjawap.