postpartum stretch marks

betulke kalau pakai tapal/kasir/barut (taktau nama betul ikut negeri) dapat hilangkan stretch marks? sedih tgk perut mcmni, bukan tak besyukur, tp pedih sangat rasa. Stretch marks ni selepas bersalin rasa mcm kena percik minyak masak panas 😓😓

postpartum stretch marks
25 Balas

Dengan izin Allah boleh hilang. Cuba sapu krim stretch mark dan boleh pakai bengkung. Selagi lemak menggelebeh selalu nya stretch mark akan ada. Kena banyak sabar nak hilang kan stretch mark tu mommy