postpartum stretch marks

betulke kalau pakai tapal/kasir/barut (taktau nama betul ikut negeri) dapat hilangkan stretch marks? sedih tgk perut mcmni, bukan tak besyukur, tp pedih sangat rasa. Stretch marks ni selepas bersalin rasa mcm kena percik minyak masak panas 😓😓

postpartum stretch marks
25 Balas

Sy pun bgini msa bru bersalin sis,skrg walaupun msih ada tp xhitam mcm dulu.hampir smua wanita yg sda bersalin dpt mcm ni sis,,sy ni berkulit putih susu..tp mmng ketara kalau ada stretch mark ..tp lma2 dia akn cerah ikut wrna kulit kita