warded bersalin

betul ke time warded nk bersalin xboleh pakai panties 😬?

5 Balas

sya dlu,,pcah air ketuban dh trus p hsptl.. lpas daftar nurse suru tukar baju khas tu n tak pyah pkai dh pkaian dlam .. spya snang check bukaan & lpas brsalin kn baby kna letak ats bdan Ibu ,, nurse ckp biar baby cri susu .. tak ingat sngt apa nurse ckp.. dh 7thun brlalu 🤣

2y ago

tq for sharing ☺️

sy xpakai. kecuali selepas bersalin. start masuk wad smpai lh masur lr sy xpakai sebab mcm tiap jam nurse akan cek bukaan. time2 sakit tu dah tak larat nak pakai n buka balik.

2y ago

betul jgk tu. xlarat nk bukak pakai balik😅 but sye ade keputihan. so jdi xselese if xpakai panties.

Masa masuk wad sy pakai bra & panties tp nurse tegur suruh buka jgn pakai sbb senang doc dtg check tk yah kalut2 nk buka

2y ago

ohh😯 mcmtu tnggu arahan nurse dlu lah😬

Warded pakai. Kalau nak cek bukaan di wad, nurse suruh buka. Masuk LR, tak pakai panties.

2y ago

🌻

masa nak pergi labor room nanti tak perlu pakai.