Jawab Pless Mumy2 Semua!!

Betul ke kalau scan n bby kepit xnk tnjuk gender, selalu nye bby gurl???????

27 Balas

Hahaha.. Trus ingat kawan sy ni, scan boy, exited hsbn dia beli bju boy, smpai kn yg mcm bju askar pn ada, kluar2 girl pla, satu lg ni kawan sy, scan ckp girl, so die beli bnyak brang2 wrna pink, kluar boy hahaha

5y ago

Hahahaaa Tulaa rsau tu kan.. Scan terang2 nmpk, tp kluar lain plak.. Cm sy ni scan dia kepit xnk tnjuk.. Tp ni preggy yg ketiga. So xkesah daa gurl or boy. Tp susa nk beli brg laa. Hahahaha