susu anmum

Betol ke minom susu anmum bby besar..org ckp lh..sy kne kurangkn mkn nasi sbb nk kurang kn berat bdn..klau naik lg kne minom air gula.. Bole bg pendapat x? Tq?

15 Balas

Tak. Nurse tmpt sy pun ckp, ada je yg x minum susu tu, tetap dpt bby besar..huhu sy minum anmum, anak kluar 3kg je 😁😁

5y ago

Berat tu kira normal sbnrnya ☺ klu awk rasa manis sgt, bancuh tu kurgkan tepung dia, pun okay je.. Klu xnak pun, minum freshmilk biasa pun memadai dah 😄😄