MENANG Produk MAM Bersama TAP!

✨ Berita gembira untuk ibu-ibu TAP! 🤩 Jadi antara 5 pemenang bertuah bulan ini! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/menang-produk-mam-bersama-tap/1260

MENANG Produk MAM Bersama TAP!
465 Balas

Resepi yang saya share ini adalah makanan kegemaran anak saya hingga sekarang saya masih membuatnya bila ada kelapangan... asal resepi ni adalah BEBOLA KENTANG KEJU GORENG BERSAMA KURMA disebabkan ketika itu di rumah kami tiada kurma .Jadi saya olahkan resepinya menjadi BEBOLA KENTANG KEJU GORENG TANPA KURMA..rasa nya sangat sedap hingga menjadi kegemaran anak.saya pernah share gmbar hasilnya di photobooth akaun TAP saya🥰..sangat happy ketika itu sebab berjaya membuatnya🥰really luv it .❤️❤️❤️ Bagi air kegemaran anak saya pula, Fatimah Az Zahrah suka minum smoothie mango 🥭 disini saya sharekan juga resepinya ❤️RESEPI SMOOTHIE MANGO 🥭 ❤️ 📌1 BEKAS PLAIN YOGURT 📌3 SUDU BESAR MADU 📌1 BIJI MANGO YANG MASAK **( DIPOTONG ATAU DI HIRIS NIPIS AGAR MUDAH UNTUK DI KISAR BERSAMA AIS BATU, PLAIN YOGURT DAN JUGA MADU)** 📌AIS BATU (AGAK-AGAK BANYAK MANA KITA PERLU) 🥳🌟🎉Selamat Mencuba 😘😉✌🏻