B E R A T ?

Berapa berat momy momy sekalian? ? Sy sebelum pregnant 39kg.. Bukak buku pink 8week 39.5kg.. Sekarang 34week dah 54kg.. ????

B E R A T ?
514 Balas

Sblm khwn 65kg.. 1st pregnant 67kg.. Lpas brsalin naik 74kg...selang brpa bulan Pregnt ank kdua, trun 69kg..and naik blik 74kg😣😣..continue jarum perancang naik smpai 84kg😭😭(slma 4tahun)..skg pregnant ank ke3... Morning sickness pnya psal trun 76kg😅 dlm msa dua mnggu jerr..and skg morning sickness dh xde, dah smpai 79kg😅😅....