Cuba check mana tahu betul... ???

Belah mertua kata, sy kemungkinan keluar ny baby boy ..sbb ikut jadual ne..bg sy, boy or girl itu adalah rezeki.. ??? penting baby ny sihat walafiat, cukup sifat dll #firstprenancy #36w4d #due281019

Cuba check mana tahu betul... ???
66 Balas

Tak betul utk sy. Kalau ikut jadual baby girl tapi keluar boy eheh

Xpe baby boy ke girl ke yg penting sihat alhamdulillah...🙂🙂

bukakn bulan persenyawaan bkn bulan baby lahir.. wallahualam la..

kalau ikut jadual ni baby boyyyy 😊 heee harap nya boy jugakkk

Kat sni girl tp detail scan boy la..nmpk burung dia lg haha

Kalu ikut jadual ni sy dpt bby boy.. tp scan nye girl😅

sy punye xsame.. dlm chart kata girl, tp dh scan mmg boy

Klau ikot jadual.. Btol.. December.. Girl.. Keluar girl.. Huhu

Saya ikut kalendar ni semua betul.. Mybe kebetulan....

Masalahnyee scan nmpak telornya. Ikut jdual tu dua2 P.