Hidung sumbat

Before jumpa doct untuk tnya soalan ini,sy nak tanya la??... Masa pregnant ada tak rasa sesak nafas,hidung sumbat.... Sy terbaca dalam buku diari hamil... Ada sesetengah ibu akan lalui begitu.... Just currious cat nak tahu...heee?? tiap kali baring....fuhhh tak bernafas den

2 Balas

Kan. Sy dari week 6 lagi asyik mengah je bila jalan. Jalan dalam rumah pun rasa penat sgt. Padahal bukan perut dah besar pun. 🤣🤣

5y ago

Hahahahaha.....comel je baby bump tu..keh keh.....mengah x lg...sbb jenis krja brdiri....tapinya bilank baring,simptom hodung sumbat akn jd....

Ya btl

5y ago

I see....awak pun lalui ya