Pola tidur bayi

Bayi umur 23hari. Hi mommirs, nak tanya normal ke baby saya taknak tidur siang? 2 3hari ni tknk tidur siang dn malam pn sama. Pkul 4pagi baru nak tidur sampai ke pkul 10pagi . Kenapa yer? Takpa ke biarkan baby tidur lama tk bangun menyusu. Cth dari pkul 4pagi sampai 10pagi tidur

5 Balas

Ank sy siang mlm susah nak tido skrg semenjak nk masuk sebulan ni..ble df lelap letak je celik pastu merengek penat nak melayan lagi2 waktu mlm 😅kalo da tido lena tu nak bangun dr katil pon slow2 je takut dye terjaga.. Adakah ank sy high demand baby 😭

2y ago

sme sye.. ala risau la..