Pola tidur bayi

Bayi umur 23hari. Hi mommirs, nak tanya normal ke baby saya taknak tidur siang? 2 3hari ni tknk tidur siang dn malam pn sama. Pkul 4pagi baru nak tidur sampai ke pkul 10pagi . Kenapa yer? Takpa ke biarkan baby tidur lama tk bangun menyusu. Cth dari pkul 4pagi sampai 10pagi tidur

5 Balas

Ya Allah sama. 40 hari, siang tido sejam je , risau ngat tatau dh nk bt cmne. Menyusu pejam, cabut celik. Malam sudahnya mmg menyusu x bukak mata, tido lena. Takpe ke cmtu 😫🥲