Pola tidur bayi

Bayi umur 23hari. Hi mommirs, nak tanya normal ke baby saya taknak tidur siang? 2 3hari ni tknk tidur siang dn malam pn sama. Pkul 4pagi baru nak tidur sampai ke pkul 10pagi . Kenapa yer? Takpa ke biarkan baby tidur lama tk bangun menyusu. Cth dari pkul 4pagi sampai 10pagi tidur

5 Balas

boleh je , sbb die betul2 mengantuk tu sbb x tido siang kan. anak sy pon mcm tu kalau x tdo siamg terus die direct tdo,paling kurang sekali je menyusu,tp anak sy hampir 12 jam tdo 😅

2y ago

hahahahahha kan? kadang bkn dia nk nyusu sgt, tp nak nyonyot je. siap beli puting tp nk yg kita punya jugak😂 mak mak kene banyak sabar la yer, org kata ni mmg fasa dia. insyaAllah abis pantang salu baby dh okay sbb dia dh pndai biasakan dunia luar. harapnya anak kita semua begitu🤲🏻