betis bengkok

bayi lelaki sy dh nak masuk 2 bulan.. normal ke betis bengkok mcm ni? sy urut plhn2 sj nk bg lurus

betis bengkok
34 Balas

Normal je.. Newborn lg.. Kalau bedung. Lepaskan kaki tu. Bagi kaki gerak2.. Mana2 anggota yg boleh gerak, bebas kan. Jangan bedung lama2.

normal ja...sbb dri dalam rahim kan kedudukan dia mcm tersepit...x yh risau...baby sy pon mcm tu hari..skrg dah nak masuk 2 tahun dah

anak sya masa kecil pn mcm ni.. skrg dh 3 tahun lebih ok ja kaki dia lurus elok..nrmal ja ni sis jgn risau..

1mo ago

Umur*

ank sy kaki bengkok sikit masa lahir smpai dktr pakar turun tgk..tp dia kata takde apa..bjalan pun ok alhamdulillah.

normal rsenye..sbb dlm perut sempit..nnt mkin besa, tulang makin kuat dia akn lurus

Sy pun sama mcm awak, tp rmi ckp normal jd sy pun okay je. Cuma lps mandi sy akan urut dlm 10minit

normal je. nanti kaki lurus sndri bila dia mmbsr. klu tak normal dari awal dktr pakar akn check.

MCM dgn Ank sy mla2 brnk MCM ni jgk makin bsr nmpk krg SDH bengkok ..normal kaki bby MCM tu .

kalau tapak kaki bengkok tk rata tu mommy risau berdirikan anak tgk dia landing mcm mana

Sama lerr.., kalau dia jalan pun ada bekong skiit. Skrg umur ak saya 3tahun lebih