CUMA NAK SHARE MABUK PRGNANT ANAK KEDUA NI.

Bau goreng telur pon takbole, kepala pening auto mual loya tekak semua. Senang cerita bau dapur tu semuaa loya lah. Lepastu kan ayam goreng ke ayam masak berlemak ke mmg loya ae takada selera langsung nak makan sedangkan fav ayam goreng bertepung tu hm. Nak makan ape , nak masak ape lagi pening. Kita ni isteri macam mana pun nak kena masak. Suami balik kerja nak makan. Suami saya bukan sejenis fikir sangat saya makan ape bole ke tak makan. Dan dia pon tak memilih makanan. Ade makanan dia makan. Tapi kita isteri takkan taknak masak. Hm redha jelah. Memang mood malas kedapur nak masak nak bau tu. Dulu anak firts ok lagi. Kalau loya tak muntah takpe . Ni nanti muntah balik hm.

1 Balas

sama lah. ank 1st alahan smpai 12w saja..ni ank 2nd smpai 26w masih xblh bau2 hanyir, bau telur, minyak2.