Assalamualaikum mummy2 yg dlm ni..nk tnya klau mcm ni +ve ke sbb yg satu tu xbrpa nk jelas

Baru nk buat upt lagi sbb lama dh xbuat ..lps keguguran 2021 terus xprnh nk buat lagi..ni btu nk cba lagi sbb delay dh 3 bln..yg ni saya cba pgi semlm ..bru ada masa nk tnya

Assalamualaikum mummy2 yg dlm ni..nk tnya klau mcm ni +ve ke sbb yg satu tu xbrpa nk jelas
4 Balas

Saya rasa awak punya period irregular jadi boleh jadi positive ni awak. Maybe baru berapa minggu dari jangkaan last period 3bulan lepas. Saya pon sama . So nak tepat apa kata beli clearblue. Semoga yg baik baik untuk awak 🩷

3mo ago

Oraitt siss !🩷 mogaa ada rezeki sis jgk . Let us know if ada rezeki . 🩷🩷🩷

nampak macam +ve. tapi dah delay 3 bulan macam pelik kalau still light color mcm tu. better sis gi check up klinik terus, minta doktor scan.

3mo ago

ok sis nnti saya bli

alhamdulilah tahniah .after 1 week nnti try lg skali k.. msti dh terang dh nnti..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

3mo ago

aamin ..tu lh sis sbb lma ttc ni🥺mudahan ada rezeki saya lps ni..

dsebabkn period awak irregular, sye cadangkn awak gne clear blue digital.. yg tu bley tw weeks skali..

3mo ago

ok sis nnti saya cba