First time preggy

Baru masuk 5minggu 5hari.. Tapi selera makan xada.. Perut lapar tp xlalu nk mkn.. Xada ngidam apa2.. Rse mual.. Normal ke mcm ni.. Ble dah makan mual2 jgk.. Ada idea mknan apa yg sesuai utk yg xselera mkn x? Dan usia 5minggu dah sesuai minum susu ke?

1 Balas

Klu mcm sy, stiap hari dari awal mengandung mmg dah minum susu sbb diri sy kkurangan kalsium. Lg2 time mengandung baby pun memerlukan kalsium utk pertumbuhan. Dokter sy, sarankan utk mkn buah buahan dan snek kegemaran kita. Cth: buah jmbu batu