Stress Suami Obses Gadjet

Bangun pagi tgk phone. Isteri balik kerja, dia kat rumah pun tgk main phone lg. Tgh makan tgk phone. Bawak kereta pun sibuk nak tgk phone. Bosan lah. Stress tau bila hari2 mcm ni. Siang dh hadap phone malam spend la masa kejap dgn wife. Peluk cium kejap sambil tgk tv ke. Saya rindukan belaian & kasih syg seorang suami. Kdg2 sy balik keje penat2 pun baring jap peluk cium pipi dia sbb rindu. Tp dia duk leka tgk fon la video2 kat fb baca post panjang2 berjela. Bosan la. Sy tgh pregnant anak first ni pun takde dia nak usap2 perut belai2 cium cakap dgn baby dlm perut. Tak habis2 dgn phone. Stress pulak. Tp dia rajin je keluar carikan makanan yg sy suka, belikan air kotak susu dutch lady byk2 sbb susu lain sy xboleh nk minum. Dulu sblm kahwin bukan main rajin lg call bergayut berjam2. Malam lepas nikah duk dlm kereta cari panadol dia mintak nk pegang tgn, bukan main suka lg dia xlepas pegang & cium2 tgn. Masa tu rasa beruntungnya dapat kahwin dgn org yg betul2 syg sgt kat kita. Tp skrg hmmmmmm. Kahwin belum sampai setahun lagi

7 Balas

Sabar ya puan..puan bwk berbincang dengan suami ya..suami saya pin cmtu tpi bila saya ckp terus dia xmain..dia main gan anak dia😅