Buka Buku Pink

Hi bakal ibu dan ibu semua. Boleh kongsikan berapa weeks ibu-ibu buka buku pink? Memang lain orang lain weeks. Nurse ada pesan lebih elok awal, atleast boleh tahu jika ada masalah-masalah lain. Checkup saya next week. Ikut last period 8 weeks. Tapi saya rasa baru 5 weeks ikut conception days. Jadi, berapa weeks baru dapat ibu-ibu buka buku pink? ❤

31 Balas

8 weeks 🙂

Kite 8weeks

9w6d😍

10 week

8weeks

Buka awal bagus. At least apa2 masalah dpat detect awal.

12w

anak first : 12w second : 14w

Sy 7w.. ingt mls nk bukak awl,sy bgthu misi kt kg sy ni, dia ckp bila2 je boleh buat tp sblm 12w .. tp buat awl laaa main dgn mornink sickness!! asik duk g spital jee maasuk air,siap tido wad 😂 doc pun cl klinik desa sy, suruh panggil sy buat buku.. jd tulaa buat awl..hehe

Sy buka msa 6week . G klinik tu nurse suruh bukak terus even xscan or check kat klinik lgi utk confirm n check guna pregnancy test je msa tu.