Buka Buku Pink

Hi bakal ibu dan ibu semua. Boleh kongsikan berapa weeks ibu-ibu buka buku pink? Memang lain orang lain weeks. Nurse ada pesan lebih elok awal, atleast boleh tahu jika ada masalah-masalah lain. Checkup saya next week. Ikut last period 8 weeks. Tapi saya rasa baru 5 weeks ikut conception days. Jadi, berapa weeks baru dapat ibu-ibu buka buku pink? ❤

31 Balas

Sy 6w buka buku dah. Betul la nurse kate tu bukak awal lg bgus

Masa 8weeks... 10weeks trus jumpa doc utk scan..😁😁😁

Saya 5 weeks check upt positif..6 weeks dah buat buku terus

saya selasa ni baru p kk nk wat buku pink..

5y ago

hihi

Sye bukak buku pink mse 12w..

sy 3w dah buka buku pink 😂😅

5y ago

Wah awal.. Sis sekarang dah berapa weeks?

Saya buat masa 7weeks

Sye buat 10weeks...

Saya week 6 🥰

Sy masa 7weeks