Maaf ye nak tanya ,Wujud ke orng yg bunting pelanduk ni ,

Bagi pendapat ataupun pengalaman yg anda alami ? Darah yg alami tu mcm mane , spotting dan tiap hari ada ke? Ataupun memang mcm darah period , #ingintahu #bantusharing

6 Balas

saya sedang alami kandungan mcm ni.. dari tahu awal pregnant sampai skrg dah week 13 pon darah hari2 ada.. ada satu minggu tu darah mcm period penuh pad.. tapi Alhamdulillah kandungan sihat . cuma dr awal lagi sya mmg kena rujuk 2mggu sekali dgn hosp sbb masalah bleeding ni .😂😂 cuma bila jadi mcm ni betul2 kena bedrest.. buat benda lasak x boleh, aktif sgt pon x boleh.. mmg kena betul² jaga..

1y ago

mmg xda sakit perut . darah siap keluar ketul² mcm period tu . tapi Alhamdulillah baby semua okey..