Weight baby

Bagi korang normal ke 36weeks scan baby berat 2.4kg ? Saya rasa okay je kan sbb kadang tak betul jugak berat tu nnti kluar lgi berat dari tu kn ? . Doctor kata bby agk kecik sdikit tpi okay je doctor kata takde problem. #secondbaby #mummymudahihii

22 Balas

berat jugak tu sis. klau scan tu anggaran je kn. ni saya da 37weeks tk scan lgi berat bby

Sy hrtu 36w berat baby time lahir tu 1.97kg. Lg kecik tp Alhamdulillah, dia sihat jea.

4y ago

Yea, baby duk nicu 2hr... Tkde jaundice dorg bg discharge...

Bby sy 36w 2.8kg. Bby klua 3.4kg 39w. Ok je brt bby awk tu. Lgi 2 mggu naik lg tu.

sy 37 minggu.. tpi bru 2.45kg tpi doc ckp xpa2..cuma risau jga sbb bby kecik ..

Saya 39week4hari baby weight.3.4belum.bersalin lagi.tanda tanda belum.turn😐

Saya lahir2 anak 2.5 kg 🙂✌🏻bila dah 3 bulan, hampir obes plak dah 😂😂

4y ago

Betul 🙂✌🏻

sy 36w tuhari berat bby 2.8kg..xnk yg berat sgt tkut ssh bersalin

saya 36w3d berat baby 2.17 doc takcakap apa2 tapi saya yng risau 😭

4y ago

susu apa yng sesuai ye sis ? saya skrng minum fernleaf full cream yng family punya

33w 4d scan dah 2,8kg risau pula sbb baby besar 2minggu macam dah 35w

4y ago

Sy scan kat klinik swasta doc tak bising sbb sy mengandung mmng semua big baby no1 4,33kg SC no 2 4kg normal ni no 3 harap"tak sampai 4kg😁

Baby sy lahir dulu 2.5 je org n 2.9 seorg.ok je sis