Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
294 Balas

CARI KEPINGAN YANG BETUL Jawapan : Nombor 1 Harap ad rezeki baby January 2023. 1st time join harap ada rezeki kami sekeluarga Done ✅ Follow ig theasianparent_my Done ✅ Follow ig teddy21_lifestylestudio IG : nor._faranadia

Jawapan: 1 Semoga ada rezeki saya dan keluarga kecil saya memenangi hadiah sesi bergambar bersama demi merakamkan kenangan terindah bersama! Terima kasih TheAsianparent, saya akan terus menyokong dan semoga terus maju jaya!

Answer : puzzle 1 Harap ada rezeki saya menang ..saya teringin sangat nak ambil gambar dgn family saya..semoga dengan kemenangan ini sy dapat megeratkan lagi silaturahim antara adik beradik yg lame putus disebabkan bergaduh..

Hi @theAsianparent_my Jawapan utk kepingan betul : 1 Thankyou for giving me chance to enjoy this contest. Semoga terselit rezeki baby saya 😍, dapat merasa photoshoot with my firstborn with my first love 🥰 Ig: rasrshd

CARI KEPINGAN YANG BETUL JAWAPAN : NO.1 DONE ✅ FOLLOW IG theasianparent_my DONE ✅ FOLLOW IG teddy21_lifestylestudio my IG : lysine.daisy Moga ada rezki utk family kecil kami..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️ ..

JAWAPAN NO: 1 DONE FOLLOW IG : theasianparent_my DONE FOLLOW IG : teddy21_lifestylestudio Semoga ada rezeki untuk anak dalam kandungan saya dan anak sulung saya untuk menang Sesi Fotografi Family ni . Aminnn . ❤️

jawapan- no 1 moga ada rezeki sy dan baby insyaAllah. sebab sy xmampu buat sesi fotografi. harga sgt keras. tambah pula xlama lagi sy dah xkerja. harapkan suami sorg je keje. jadi banyak benda kena cut bajet. 🥲🥲

Jawapan : puzzle nom 1 Bismillahirahmannirahim semoga ad rezeki buat sy dan ank² serta bby bakal lahir nanti. First time join contest mcm ni semoga ad rezeki menang boleh abadikan gmbr portrait didinding rumah nanti

CARI KEPINGAN YANG BETUL JAWAPAN : NO.1 DONE ✅ FOLLOW IG theasianparent_my DONE ✅ FOLLOW IG teddy21_lifestylestudio my IG : lysine.daisy Moga ada rezki utk family kecil kami..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️