cara Tidurkan baby

Baby tdur dlm buai = Mummy senang nak buat kerja Baby tidur atas tilam = Senang nak gi mana2 or travel Baby Sya siang tdor buai,malam atas tilam..klu nak gi jenjalan,baby Sya tdor jer dlm pangkuan & dukungan.. Mummy2 yg mana☝️

15 Balas

anak sya dari lahir smpi 6m 3x sehari ,tidur siang atas riba... 6m smpi 1tahun 2x sehari tidur siang di buai. masuk saja 1 tahun dia tolak buai.ubah selera tidur di tilam.1x tidur siang. faham2 la bila anak breastfeeding,dengan mommy nya sekali tidur 😂😂😂...

3y ago

anak Sya 6m Smpai nk masuk 9m,3x tdur siang..harap2 bila dah 1 tahun nti,dia tolak buai juga😉😄