baby xberak

baby sy dah 5bulan 19hari berat 7.9kg .. baby ank yg aktif.. tp xberak .. dlm seminggu sekali berak.. baby sy campur susu dada n susu formula . Susu dada sy xmeriah.. masa newborn susu lactogen . xberak jgk .. lepastu susu dupro.. masa mula2 hisap. berak tiap2 hari... lama2 xberak. lepastu sy tukar dutch baby. sama jgk.. seminggu je berak. lepastu xberak... ibu2 ada cadangan x?.

2 Balas

bby sya skrg 4 bulan lebih full bf dia mmg berak 10 hari sekali.dia tak meragam tak kembung kira perut dia semua ok lah.lately susu saya drop maybe penat kot urusan rumahntangga kadang mkn pun skip2.dah try susu dupro dutcybby dgn S26 dia tak berapa nak minum.sya try bagi susu NAN skrg ni alhamdulillah dia minum berak pun hari2..masih lagi susu badan lah campur2.

4y ago

Tq sis .. boleh cuba susu nan tu