Baby belum pandai pegang mainan

Baby sy dah 4 bulan tapi blm pndai pegang mainan. Tangan dia asyik nak genggam je. Kalau bagi mainan suruh dia pegang dia kejap2 lepas. Dia mcm tak tertarik nak grab apa2 kecuali puting & kain lampin dia 😅 mcm mana eh? Risau sgt #1stimemom #advicepls #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

9 Balas

normal puan setiap budak x, sama ada cepat ada lmbt ank saya hmpir mk msuk 4 bln pon blom reti pegang lgi meniarap pon belum lgi leher pon masih lmbut2 lgi

2y ago

Sama la sis. Blm pndai meniarap jgk 😅 nak bawak kluar pun susah sbb jnis meragam. Dia kuat tido tak sis?